Tetap Impian

As salam kepada semua pembaca tidak kira muslim atau bukan. Jangan salah faham, maksud “As Salam” atau “Assalamualaikum” bermaksud salam sejahtera atau salam sejahtera keatas kamu. Jadi tidak salah untuk memberi dan menjawab salam orang yang bukan muslim. Kecuali….ada kecualinya…. Kalau salam berbunyi seperti ini “Assalamualaikumwarahmatullahiwabrakatuh” yang bermakna salam sejahtera keatas kamu dengan rahmat dan keberkatan Allah…maka salam ini dituju khas kepada orang Muslim sahaja. Hak cipta terpelihara untuk orang Muslim SAHAJA. Kalau orang bukan Muslim memberi salam seperti itu, jangan sesekali jawab.

~

OK. Kembali kepada topik post ini. “Tetap Impian” . Disebabkan Jebat masih baru dalam dunia blogger ni, maka Jebat nak meletakan impian untuk menjadi seorang bloger sejati. Impian adalah hak milik setiap insan. Impian Jebat adalah impian Jebat sendiri. Orang lain tidak boleh persoalkan impian Jebat..hehe..

~

Sempena tahun baru ni, Jebat ada pasang beberapa Impian. Antaranya impian untuk membeli web hosting. Jebat dah usha dan jalan-jalan ke beberapa web hosting dengan bantuan sifu Killer Back linking Building tuan empunya RezaMohyinDotCom. Beliaulah yang membuka mata Jebat mengenai dunia blogger. Kelebihan berbloging dengan bersahaja.kekeke.. Nanti Jebat buat post lain untuk bercerita mengenai Web Hosting plak..

~

Anyway, tahun depan, Jebat meletakkan beberapa target untuk dicapai didalam dunia bloging dengan panduan dan tunjuk ajar sifu Boy!! Hang mmg terbaek Boy!!!

Advertisements

3 thoughts on “Tetap Impian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s